Geschiedenis van het bureau

DAW ingenieursburo is in 2005 opgericht door ing. David Wessels en gestart als bouwkundig ingenieursbureau. In de loop der jaren is veel kennis opgedaan die we elke dag weer kunnen toepassen. Niet alleen voor particulieren en aannemers, maar ook voor architectenbureaus en ontwikkelaars staat DAW paraat. Sinds begin 2014 heeft DAW naast een bureau in Zaandam ook een kantoor in Amsterdam. Bij DAW werken uitsluitend Hts bouwkundig opgeleiden ingenieurs. 

Werkzaamheden

Hoofdzakelijk richt DAW zich op het ontwerpen van woningen en andersoortige bouwwerken. Ook voert DAW bouwkundige keuren van objecten uit. Dit zijn meestal woningen. Verder ondersteund DAW bouwactiviteiten middels het uitwerken van omgevingsaanvragen en Constructieberekeningen.

Doel

Bouwen is al ingewikkeld genoeg. En dan hebben we ook nog eens te maken met zoveel wet en regelgeving. Wij helpen u graag op weg en houden bouwen zo begrijpelijk. We weten welke wegen bewandeld moeten worden en hoe er met bouwkundig lastige situaties omgesprongen dient te worden. Het is altijd zoeken naar een goede harmonie tussen het beoogde resultaat, de financiële mogelijkheden en de uitvoerbaarheid van het project. Maar met een deskundige benadering is het in onze visie altijd mogelijk om tot een goed resultaat te komen.

Werkgebied

Ons kantoor is gevestigd in Zaandam, verder hebben we nog een locatie in Amsterdam. Meestal zijn onze projecten in de nabije omgeving, maar we schromen niet voor een uitstapje. Zo hebben we ook verschillende projecten uitgevoerd op Texel en komen we regelmatig in Haarlem, Castricum, Heemskerk en Bentveld.

Is uw project in de nabijheid van Zaanstad (Assendelft, Eiland, Jisp, Ilpendam, Kalf, Koog aan de Zaan, Krommenie, Oostzaan, Marken binnen, Purmerend, Uitgeest, West Knollendam, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Zaandijk) dan helpen wij u graag verder vanuit onze vestiging in Zaandam. Is uw project in de regio van Amsterdam (Amsterdam, Amstelveen, Weesp, Abcoude, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn, Hoofddorp, Osdorp, Zwanenburg, Amsterdam noord, Landsmeer) bent u uiteraard ook welkom.