Geschiedenis van het bureau

DAW ingenieursburo is in 2005 opgericht door ing. David Wessels en gestart als bouwkundig ingenieursbureau. In de loop der jaren is veel kennis opgedaan die elke dag weer toegepast wordt. Niet alleen voor particulieren en aannemers, maar ook voor architectenbureaus en ontwikkelaars staat DAW paraat.  

Werkzaamheden

Hoofdzakelijk richt DAW zich op het ontwerpen en bouwkundig uitwerken van woningen en andersoortige bouwwerken. Verder ondersteund DAW bouwactiviteiten middels het uitwerken van omgevingsaanvragen en Constructieberekeningen.

Doel

Bouwen is al ingewikkeld genoeg. En dan hebben we ook nog eens te maken met zoveel wet en regelgeving. Wij helpen u graag op weg en houden bouwen zo begrijpelijk. We weten welke wegen bewandeld moeten worden en hoe er met bouwkundig lastige situaties omgesprongen dient te worden. Het is altijd zoeken naar een goede harmonie tussen het beoogde resultaat, de financiële mogelijkheden en de uitvoerbaarheid van het project. Maar met een deskundige benadering is het in onze visie altijd mogelijk om tot een goed resultaat te komen.

Werkgebied

DAW is gevestigd in Zaandam. Meestal zijn de projecten in de nabije omgeving, maar schromen niet voor een uitstapje. Zo zijn er verschillende projecten uitgevoerd op Texel en komen voor interessante projecten ook in Haarlem, Castricum, Heemskerk en Bentveld.

Is uw project in de nabijheid van Zaanstad (Assendelft, Eiland, Jisp, Ilpendam, Kalf, Koog aan de Zaan, Krommenie, Oostzaan, Marken binnen, Purmerend, Uitgeest, West Knollendam, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Zaandijk) dan helpen wij u graag verder. Is uw project in de regio van Amsterdam (Amsterdam, Amstelveen, Weesp, Abcoude, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn, Hoofddorp, Osdorp, Zwanenburg, Amsterdam noord, Landsmeer) bent u uiteraard ook welkom.

Contact

Maandag tm donderdag tussen 9:00 en 16:00
mail: info@dawingenieursburo.nl
 
Zaandam
Penningweg 79c
1507 DG, Zaandam
(voordeur PeMA)
 
BTW nummer: 1889.23.251.B.01
KvK nummer: 34376275