Communicatie in de bouw verloopt grotendeels middels bouwkundige tekeningen. DAW heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het verzorgen van bouwkundige tekeningen voor elk stadium van het bouwproces. Van schetsfase en voorlopig ontwerp tot en met bestektekeningen en uitvoeringstekeningen.

Bouwkundige tekeningen op elk niveau

– SO (schets ontwerp) Op schetsniveau werkt DAW uw plannen uit voor een nieuwe woning of kantoorruimte.

– VO (voorlopig ontwerp) Een globale uitwerking van de huidige en nieuwe situatie op schaal.

– DO (definitief ontwerp) Tekeningen die gebruikt kunnen worden voor een kostenraming en de plannen definitief vastleggen.

– BA (bouwaanvraag) Een volledig beeld van de bouwplannen, compleet volgens het bouwbesluit. klaar om in te dienen bij de gemeente voor een omgevingsaanvraag.

– BE (bestektekeningen) Alle tekeningen worden zo uitgewerkt dat de aannemer een goede prijs kan maken zonder achteraf verrassingen.

– UT (uitvoeringstekeningen) Elk detail wordt tot in de puntjes toe uitgewerkt. Elk bouwdeel precies zoals het hoort. Dit zijn de tekeningen die de uitvoerder op de bouwplaats heeft liggen.

Kosten voor bouwkundig tekenwerk

Voor het uitvoeren van bouwkundig tekenwerk hanteren wij een uurtarief van €50,- inclusief BTW, of voor een vast bedrag voor het totale project. We maken geheel vrijblijvend een passende offerte voor uw project. Een offerte vraagt u aan via  info@dawingenieursburo.nl